0887 50 56 42
02 / 44 11 855

horoskopСпецификата в протичането на редица болестни процеси в човешкия организъм води до развитието на т. нар. хронични състояния. Въпреки че организмът далеч не е здрав, тялото продължава да функционира, при което обаче ежедневието е изпълнено с редица неудобства – , чупливи нокти, суха кожа, главоболие, болки в ставите, кръста, стъпалата, умора, лошо храносмилане, натрупване на излишни килограми, намалена функция на жлезите с вътрешна секреция, депресия, липса на сексуално желание. Ето защо е изключително важно да се подхожда с необходимото внимание към всяко заболяване не само след преодоляване на първоначалните му симптоми.

Съставянето на индивидуалната карта за въстановяване е подходящо за хората, които не са съгласни да приемат медикаменти за всеки новопоявил се симптом, за тези, които предпочитат холистичен подход към своето здраве.

В нея се включва : обстоен клиничен преглед; пълна експертиза на съпровождащата медицинска документация; определяне на рехабилтационния потенциал – има ли Вашето тяло възможност да се възстанови, до каква степен, и какъв е най-краткият път за постигане на оптимално здраве за Вас в този момент; съставяне на индивидуален двигателен и хранителен режим; при желание на пациента – предписване на хранителни добавки или хомеопатични средства, които биха подпомогнали състоянието.

Опитът от работат с пациенти показва, че дори и най-добре поставените диагнози, извършени оперативни намеси и предписани лекарства, в един момент не са достатъчни за пълно здраве. Балансираните програми, включващи хране и движение в необходими параметри, прибавени към терапията до този момент, помагат на организма да се справи по-лесно и по-бързо със състоянието на дистрес.

Следването на такъв план за нов стил на живот е изключително благоприятно при пациенти, претърпели съдови инциденти (инфаркт, инсулт), средно тежки и тежки операции, травми, хронични заболявания на ендокринната, сърдечно-съдовата и храносмилателната система, онкологични заболявания, а също и за всеки, който иска да се погрижи за себе си профилактично, или защото има фамилна обремененост за някое от изброените състояния.

За провеждането на консултацията е необходимо да имате поне 90 минути, както и да носите със себе си медицинска документация за прилаганото до момента лечение и проведените изследвания и оперативни интервенции (ако има такива).

Видео

  • video

  • video2

За записвания

София

Адрес: гр. София, ул. “Иван Сусанин” 65 партер
GSM: 0887 50 56 42
Телефон: 02 / 4 41 18 55
Е-мейл: info@homeopathy-bulgaria.com

Варна

Адрес: гр.Варна, ул. "Добрин Василев" 21 партер