За поръчки: https://kibea.net/book/2938

Имаме удоволствието да ви представим новата книга на проф. Витулкас “Нива на Здраве” вече и на български език!

“Нивата на Здраве” на професор Джордж Витулкас има изключително оригинален принос както за медицината като цяло, така и в частност за Хомеопатията. С помощта на способи от знания за определяне на това дали един пациент се подобрява или влошава при някакво лечение, независимо дали хомеопатично или друго, на практикуващия се предоставя възможност да оцени случая и да направи по-добра и по-точна прогноза.

За автора:

Няма Хомеопат, който да не познава трудовете на проф. Витулкас. Но винаги си заслужава да припомним, че няма друг преподавател с неговия дългогодишен опит. Повече от 65 години практикува и преподава Хомеопатия според принципите на Самуел Ханеман, пази я като своя най-скъпа рожба, неуморно доказва пред света, че този метод на лечение е не само най-миролюбивия, но и даващ реални шансове за дълготрайно изцеление и връщане на радостта от живота, че Хомеопатията е наука, която трябва да се изучава задълбочено и прилага отговорно, следвайки строго основните принципи написани в Органона.

За кого е предназначен този учебник:

За всеки, който изучава или практикува Хомеопатия. За всеки, който иска в дълбочина да разбере и прилага принципите на здравето и болестта. За всеки, който иска правилно и компетентно да прилага Хомеопатията като лечебен метод.

Какво ще ви предостави този учебник:

Ясна и подредена система за нивото на здраве на всеки пациент и читател. Възможност за точна преценка относно прогнозата на всеки един хомеопатичен случай: личим ли е или не, колко време би отнело лечението, да очакваме ли остра лечебна криза и какво означава тя, с каква потенция да започнем, колко време да изчакаме и кога да сменим потенцията или лекарството, последователността на хомеопатичните лекарства, за да достигнем пълно излекуване, кои са евентуалните пречки пред едно успешното лечение.

Няма друг учебник който с такава подреденост и логичност да насочва Хомеопата към най-правилния начин за водене на хомеопатичен случай. И няма как да не е така, защото зад този труд стоят целият опит и знания на проф. Витулкас, които с присъщите си търпение и отдаденост, иска да предаде на своите последователи и студенти по Хомеопатия този лечебен метод, основан от преди повече от 200 г.

За всеки, който иска да практикува Хомеопатия, която да е разбираема, за всеки, който иска отговорно и почтено да води пациентите си към здраве и усещане за вътрешен мир, е препоръчително да се запознае с този труд.

 

Ние, благодарните ученици на проф. Витулкас, дипломирани или обучаващи се към IACH – Международна Академия по Класическа Хомеопати в Гърция на остров Алонисос

и представителството в България – Медицински център “Ханеман”

с ръководител д-р Даниел Русев.

 

За повече информация относно Курсовете на проф. Витулкас провеждани в България, може да се запознаете на сайта:

www.homeopathybulgaria.com

или да се свържете с нас на телефон: 0887505642