М.О.на 50г.

Има обрив на дясната ръка от няколко месец.Мазала го е с кортикостероиден крем.Обривът е започнал от средния пръст на дясната ръка.Сутрин и вечер я сърби докато е в леглото.Обривът е червен.Имала е бъбречна инфекция.Боледувала между 15 и 20 годишна възраст от гнойна ангина.От 20 години не е имала остри инфекции с температура.През 2003г.е оперирана от дискова херния на L4-L5 от ляво,а през 2009г.от дясно на L4-L5.Тогава е имала болки и изтръпване на десен крак.На 48г.е спрял месечният и цикъл.Получава понякога топли вълни.Има начален стадий на остеопороза.От 16г.има главоболие,което започва след 11ч.Става и лошо,усеща стягане и е отпаднала(чувства се ,като парцал).Най-зле е между 14ч.и 19ч.Стягането е в гърдите ,повече в ляво с бодежи.Пила е 10г. хормонални препарати.Две години от спирането на цикъла не спи добре,трудно заспива,събужда се към 01ч.-02ч през ноща и на сутринта не се чувства отпочинала.

Спи по гръб и по корем.Сънува съпруга си,който е починал.Сънят си го усеща като истина.Сънува още,че кара кола,че язди кон и как съпругът и изневеря/чувства се пренебрегната/.Обича да шофира и да пътува.Страхува се за дъщеря си и внучката си,за сестрите и племенниците си.Майка и е починала от рак на гърдата.Баща и е имал възпаление на панкреаса. Дядовците и са починали млади.Чувствителна е.Помага на хората.Премълчава нещата и не споделя.Приема се като затворен човек.Поставя си цели и ги гони.Тактична е. Зиморничава.Обривът се подобрява от студена вода.Обича солено повече от сладко.Обича риба.Не пие много вода.Понякога и се подува стомаха (къркори).Бързо се храни и бързо се засища.Дадено е хомеопатично лекарство в потенция 200СН.

Проследяване след един месец.

Десет дена след като е пила лекарството е получила сърбеж и пъпки между пръстите на ръцете,след което симптомите отшумяват.Спи повече и се събужда към сутринта. Подува и се корема,след като пие айрян.Лечението продължава със същото лекарство.

След три месеца проследяване.

След като е била на море се е появил отново обрив на дясната ръка.Изваден е зъб и сложен антибиотик за 20 дни.Имала е 7% повишение на индекса на костната плътност.Продължава лечението с последователно повишаване на потенцията.Обривът напълно изчезна и за последните години не се е появявал.